Our Team Group: Camera

Wouter

Als ervaren film- en videoproducer heeft Wouter vele producties mogen begeleiden en vormgeven in de afgelopen jaren. Vaak begint een productie met het vormgeven van het videoconcept, waarbij Wouter met u de wensen en verwachtingen ten aanzien van de productie in kaart brengt, en deze samen met het creatieve team hierin verwerkt. Na definitieve goedkeuring...

Tim

Tim gebruikt als cameraman vele moderne technieken om de video er eigentijds uit te laten zien. Ook als editor voegt hij graag een eigen stijl en bijzondere effecten toe als dit toegevoegde waarde heeft. Zijn ruime ervaring geeft u de zekerheid van een professioneel eindresultaat.

Eiko

Van huis uit fotograaf, heeft Eiko al voor vele bekende merken gewerkt. Van productfotografie tot portretfotografie, van bedrijfsfotografie tot corporate fotografie. Als veelzijdige professional werkt Eiko bij onze producties mee in verschillende capaciteiten. Zo werkt hij tevens als cameraman en regisseur bij video-interviews, waarbij hij ook kritisch naar de lichtsituatie kijkt.

Patrick

Als cameraman en editor heeft Patrick veel ervaring met de productie van live events, bedrijfsfilms, corporate video en webcommercials. Zijn enthousiasme werkt altijd aanstekelijk en hij doet graag extra moeite om alles perfect in beeld te brengen.