Bedrijfsfilm en Corporate Video Portfolio

Geboren om kopers een helpende hand te bieden in de periode van de onzekere woningmarkt, vaart Vastgoedkoper tegen de stroom in. Waar de meeste makelaars belang hebben bij de verkoop van een ‘eigen’ woning, hebben wij dat belang niet. De landelijke en alleen op aankoop gerichte werkwijze speelt daarbij een essentiële rol. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij ons niet scharen tussen de verkoopmakelaars maar juist voor een klantgerichte aanpak kiezen.
233 Views0 Comment
Brightsight is een ICT Security Lab waar de sfeer informeel, open, inspirerend, collegiaal, multicultureel en internationaal is. Met ongeveer 125 medewerkers zijn zij gevestigd in Delft. Movie Marketeers produceerde de corporate video voor Brightsight.
209 Views0 Comment
Hoe werkt omgekeerd inzamelen? Bekijk deze uitleg-animatievideo die wij produceerden voor de Gemeente Alkmaar en je snapt het meteen.
349 Views0 Comment
Bekijk de event video van Holland Proptech op Provada Future 2017, geproduceerd door onze collega Tim. Er waren 30 startups en scaleups te ontdekken tijdens Provada Future 2017. Drie 3 dagen lang nieuwe technologie en samenwerkingen opzoeken op de stand van 450m2.
113 Views0 Comment
Deze recruitment video vol actie is ingezet door het VU medisch centrum (VUmc) om personeel te werven. De video is ingezet via de corporate recruitment personeelswerving website www.werkenbijVUmc.nl.
164 Views0 Comment
Deze video is geproduceerd door onze collega Patrick. In deze trainingsvideo geeft Eelco de Boer je 41 Facebook marketing tips, de complete blauwdruk om echt te domineren in Facebook. Van opt-in leadgeneratie, tot het maken van aantrekkelijke Facebook posts, van het verkrijgen van meer volgers op Facebook en andere kanalen zoals Instagram of Twitter.
157 Views0 Comment