Bedrijfsfilm en Corporate Video Portfolio

Voor HR Community produceerde onze collega Tim deze aftermovie van het HR Top 100 event. Een aftermovie is een goed communicatiemiddel om aan belangstellenden te laten zien wat de sfeer tijdens een event was, hoe succesvol het was, en waarom het goed is om aan een nieuwe editie mee te doen.
2206 Views0 Comments
Geboren om kopers een helpende hand te bieden in de periode van de onzekere woningmarkt, vaart Vastgoedkoper tegen de stroom in. Waar de meeste makelaars belang hebben bij de verkoop van een ‘eigen’ woning, hebben wij dat belang niet. De landelijke en alleen op aankoop gerichte werkwijze speelt daarbij een essentiële rol. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij ons niet scharen tussen de verkoopmakelaars maar juist voor een klantgerichte aanpak kiezen.
2193 Views0 Comments
Brightsight is een ICT Security Lab waar de sfeer informeel, open, inspirerend, collegiaal, multicultureel en internationaal is. Met ongeveer 125 medewerkers zijn zij gevestigd in Delft. Movie Marketeers produceerde de corporate video voor Brightsight.
1931 Views0 Comments
Hoe werkt omgekeerd inzamelen? Bekijk deze uitleg-animatievideo die wij produceerden voor de Gemeente Alkmaar en je snapt het meteen.
2367 Views0 Comments
Bekijk de event video van Holland Proptech op Provada Future 2017, geproduceerd door onze collega Tim. Er waren 30 startups en scaleups te ontdekken tijdens Provada Future 2017. Drie 3 dagen lang nieuwe technologie en samenwerkingen opzoeken op de stand van 450m2.
2051 Views0 Comments
Deze recruitment video vol actie is ingezet door het VU medisch centrum (VUmc) om personeel te werven. De video is ingezet via de corporate recruitment personeelswerving website www.werkenbijVUmc.nl.
1984 Views0 Comments