Bedrijfsfilm en Corporate Video Portfolio

Brightsight is een ICT Security Lab waar de sfeer informeel, open, inspirerend, collegiaal, multicultureel en internationaal is. Met ongeveer 125 medewerkers zijn zij gevestigd in Delft. Movie Marketeers produceerde de corporate video voor Brightsight.
125 Views0 Comment
Hoe werkt omgekeerd inzamelen? Bekijk deze uitleg-animatievideo die wij produceerden voor de Gemeente Alkmaar en je snapt het meteen.
201 Views0 Comment
Bekijk de event video van Holland Proptech op Provada Future 2017, geproduceerd door onze collega Tim. Er waren 30 startups en scaleups te ontdekken tijdens Provada Future 2017. Drie 3 dagen lang nieuwe technologie en samenwerkingen opzoeken op de stand van 450m2.
38 Views0 Comment
Deze recruitment video vol actie is ingezet door het VU medisch centrum (VUmc) om personeel te werven. De video is ingezet via de corporate recruitment personeelswerving website www.werkenbijVUmc.nl.
87 Views0 Comment
Deze video is geproduceerd door onze collega Patrick. In deze trainingsvideo geeft Eelco de Boer je 41 Facebook marketing tips, de complete blauwdruk om echt te domineren in Facebook. Van opt-in leadgeneratie, tot het maken van aantrekkelijke Facebook posts, van het verkrijgen van meer volgers op Facebook en andere kanalen zoals Instagram of Twitter.
86 Views0 Comment
Case video van Philips en ketenpartners over de "Guidelines ontwerpen met kunststof recyclaat".
110 Views0 Comment
Bekijk de event video die wij produceerden van deze bijzondere conferentie. Op de European Conference on Plastics kwamen ongeveer 300 deelnemers bij elkaar om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Europese strategie voor kunststoffen.
89 Views0 Comment
Deze video is door Movie Marketeers geproduceerd voor FEBO om te laten zien dat de snacks iedere dag vers worden geproduceerd. FEBO neemt met zijn dagverse snacks en automatieken nog altijd een unieke plek in.
80 Views0 Comment
Polymer Science Park is de industriële broedplaats voor de kunststoftechnologie. Het loket voor ondernemers met technisch inhoudelijke vragen op het gebied van industrieel toegepaste kunststoftechnologie, meer specifiek thermoplasten, thermoharders, rubbers en coatings.
37 Views0 Comment
Movie Marketeers produceert citymarketing video’s, zoals deze voor de regio Alkmaar. De gemeente Alkmaar biedt gratis wandel- en fietsroutes aan, om de mooie omgeving van regio Alkmaar te ontdekken op een sportieve en actieve manier.
74 Views0 Comment
Met de beste presenters uit binnen en buitenland, interessante lezingen/workshops en het beste licht en geluid is de Solid Sound Convention een unieke beleving voor fitness trainers, groepsfitness docenten, managers en fitness fanaten die een leuk dagje uit willen.
104 Views0 Comment
Een impressie van de verbouwing door De Vest Projecten B.V.  van het nieuwe Eyeworks hoofdkantoor aan het Raamplein in Amsterdam, is te zien in deze door de mensen van Movie Marketeers geproduceerde video.
74 Views0 Comment