Over ons

Dé videopartner voor onderscheidende video producties

Vele bekende merken vertrouwen sinds 2003 op Movie Marketeers voor de productie van onderscheidende videocontent, omdat wij de waarden van je bedrijf, merk of organisatie op effectieve wijze vertalen naar video.

Merken als FEBO, Total, corporate organisaties zoals KPMG, PWN en diverse gemeenten en ministeries hebben juist voor deze expertise een beroep op ons gedaan. Als videopartner zorgen wij altijd voor de beste oplossing.

Wij beschikken over de nieuwste productiefaciliteiten voor de productie van onder meer bedrijfsfilms, corporate video, 360 graden video en Virtual Reality video.

Ook voor een uitleganimatie, instructievideo of het filmen van een event zijn wij de juiste partner.

Neem gerust contact met ons op voor GRATIS video productie advies!

Onze videoproductie diensten
01 Bedrijfsfilm en corporate video Wij helpen met de vertaling van je boodschap naar een sterke bedrijfsvideo of corporate video. Bel Movie Marketeers gerust voor advies. Ons telefoonnummer is 0299 743 543.
02 Animatievideo laten maken Uw bedrijf uitleggen in 60 seconden? Dat doen wij met een duidelijke animatievideo zodat de kijker direct begrijpt waar het over gaat. Een uitlegvideo die interesse wekt.
03 Video streaming voor webinars en live streams Door corona zijn veel events online gegaan. Wij streamen uw video teosparken, webinars en video workshops. Graag bespreken we je wensen en verwachtingen, en zorgen voor de juiste aanpak.
Ons team van Video Professionals helpt je graag.

Wij zijn een team van specialisten op het gebied van videoproductie met een gezamenlijk doel: de best mogelijke video produceren. Dagelijks werken wij aan video. wil je een bedrijfsfilm, animatievideo, streaming video, webinar, televisiecommercial laten maken dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wat onze klanten zeggen

Corporate video

Movie Marketeers heeft de corporate video van Brightsight heel sterk vorm gegeven. We zijn erg goed geholpen bij de vertaling van onze corporate waarden naar video!
Anouk Damen Brightsight BV

Event video

De video van de European Conference on Plastics is perfect gelukt. De dynamiek, de sfeer en het enthousiasme komen hierin heel goed over!
Henny de Jong Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Animatievideo

Mede door de uitleganimatie van Movie Marketeers heeft Rocketmeetings snel het crowdfunding doel behaald. We zijn hier heel blij mee!
Stijn Thijssen Rocketmeetings

Onze mensen produceerden onder meer videocontent voor:

Je videopartner voor onderscheidende videoproducties.