Honderden succesvolle
videoproducties sinds 2003
Hoe maak je een onderscheidende bedrijfsfilm? Een corporate video die mensen aantrekt en precies laat zien wat aantrekkelijk is aan een organisatie? Interne communicatie wil graag een instructievideo om een procedure uit te leggen, hoe pakken we dat aan? Bij Movie Marketeers beantwoorden wij deze vragen voor onze gewaardeerde opdrachtgevers door perfecte videoproducties te realiseren.
Onze diensten
01 Bedrijfsfilm en corporate video Wij helpen met de vertaling van uw bedrijfsboodschap naar een sterke bedrijfsvideo of corporate video. Bel Movie Marketeers gerust voor advies. Ons telefoonnummer is 0299 743 543.
02 Uitleganimatie laten maken Uw bedrijf uitleggen in 60 seconden? Dat doen wij met een duidelijke animatievideo zodat de kijker direct begrijpt waar het over gaat.
03 Event video Wij filmen de pitches op het podium, de reacties van de bezoekers, en de sfeerbeelden van uw zakelijke event. Event laten filmen? Wij bespreken uw wensen en verwachtingen, en zorgen voor de juiste aanpak.
Video Professionals

Wij zijn een team van specialisten op het gebied van videoproductie met een gezamenlijk doel: de best mogelijke video produceren.
Wat onze klanten zeggen

Corporate video

Movie Marketeers heeft de corporate video van Brightsight heel sterk vorm gegeven. We zijn erg goed geholpen bij de vertaling van onze corporate waarden naar video!
Anouk Damen Brightsight BV

Event video

De video van de European Conference on Plastics is perfect gelukt. De dynamiek, de sfeer en het enthousiasme komen hierin heel goed over!
Henny de Jong Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Animatievideo

Mede door de uitleganimatie van Movie Marketeers heeft Rocketmeetings snel het crowdfunding doel behaald. We zijn hier heel blij mee!
Stijn Thijssen Rocketmeetings

Onze mensen realiseren ook film en video voor: