Our Team Group: Editor

Wouter

Als ervaren film- en videoproducer heeft Wouter vele producties mogen begeleiden en vormgeven in de afgelopen jaren. Vaak begint een productie met het vormgeven van het videoconcept, waarbij Wouter met u de wensen en verwachtingen ten aanzien van de productie in kaart brengt, en deze samen met het creatieve team hierin verwerkt. Na definitieve goedkeuring...

Tim

Tim gebruikt als cameraman vele moderne technieken om de video er eigentijds uit te laten zien. Ook als editor voegt hij graag een eigen stijl en bijzondere effecten toe als dit toegevoegde waarde heeft. Zijn ruime ervaring geeft u de zekerheid van een professioneel eindresultaat.

Tom

Tom ontwerpt animatievideo’s die in korte tijd complexe materie op een begrijpelijke wijze uitleggen. Deze uitleganimatie is erg populair en de animatievideo’s worden veel ingezet, bijvoorbeeld als instuctievideo, how-to video, productvideo, of om diensten uit te leggen.

Patrick

Als cameraman en editor heeft Patrick veel ervaring met de productie van live events, bedrijfsfilms, corporate video en webcommercials. Zijn enthousiasme werkt altijd aanstekelijk en hij doet graag extra moeite om alles perfect in beeld te brengen.