Our Team Group: Producer

Wouter

Als ervaren film- en videoproducer heeft Wouter vele producties mogen begeleiden en vormgeven in de afgelopen jaren. Vaak begint een productie met het vormgeven van het videoconcept, waarbij Wouter met u de wensen en verwachtingen ten aanzien van de productie in kaart brengt, en deze samen met het creatieve team hierin verwerkt. Na definitieve goedkeuring...

Miranda

Miranda is onder meer betrokken bij de productie van bedrijfsfilms, animaties en toeristische promotievideo’s, waar zij ook op het creatieve vlak bijdraagt. Haar achtergrond is divers, gezien haar ruime ervaring met werken voor de overheid, retail en in de toeristische / vrije tijds sector.

Silvain

Als regisseur, cameraman en editor heeft Silvain ruime ervaring zowel met film als met videoproducties. Met Movie Marketeers heeft hij vele corporate video en bedrijfsfilms geproduceerd. Daarnaast  is hij actief als regisseur van web- en TV commercials. Silvain is ook regisseur van diverse speelfilms en televisieseries. Onlangs regisseerde hij een reality serie voor RTL.