Our Team Group: Regie

Wouter

Als ervaren film- en videoproducer heeft Wouter vele producties mogen begeleiden en vormgeven in de afgelopen jaren. Vaak begint een productie met het vormgeven van het videoconcept, waarbij Wouter met u de wensen en verwachtingen ten aanzien van de productie in kaart brengt, en deze samen met het creatieve team hierin verwerkt. Na definitieve goedkeuring...

Eiko

Van huis uit fotograaf, heeft Eiko al voor vele bekende merken gewerkt. Van productfotografie tot portretfotografie, van bedrijfsfotografie tot corporate fotografie. Als veelzijdige professional werkt Eiko bij onze producties mee in verschillende capaciteiten. Zo werkt hij tevens als cameraman en regisseur bij video-interviews, waarbij hij ook kritisch naar de lichtsituatie kijkt.

Silvain

Als regisseur, cameraman en editor heeft Silvain ruime ervaring zowel met film als met videoproducties. Met Movie Marketeers heeft hij vele corporate video en bedrijfsfilms geproduceerd. Daarnaast  is hij actief als regisseur van web- en TV commercials. Silvain is ook regisseur van diverse speelfilms en televisieseries. Onlangs regisseerde hij een reality serie voor RTL.