Uitleganimatie Video Stadswerk072

Bekijk deze animatievideo die wij produceerden in opdracht van Bureau MVO voor Stadswerk072 een dynamisch bedrijf binnen de Gemeente Alkmaar.

Hoe werkt omgekeerd inzamelen? Kort gezegd betekent omgekeerd inzamelen dat we herbruikbare grondstoffen, zoals GFT-afval, plastic- en metalen verpakkingen en drankkartons (PMD), papier en karton aan huis gaan ophalen. En dat u de kleine hoeveelheid restafval die overblijft, naar een ondergrondse container bij u in de direct omgeving brengt. Op deze manier gaan we het afvalscheidingspercentrage verhogen zodat er minder bruikbare grondstoffen in de verbrandingsoven verdwijnen. Zo maken we Alkmaar duurzamer!

Movie Marketeers produceert jaarlijks vele uitleganimaties die snel uitleg geven over verschillende begrippen. Een animatievideo is een ideaal middel om een complex verhaal in korte tijd en effectief uit te leggen. De video is eenvoudig te verspreiden, en geeft een hogere kijkscore dan tekst. Met animatie maak je mensen enthousiast, overtuig je nieuwe klanten, en informeer je stakeholders.