Conference on Plastics Event Video

Bekijk de event video van deze bijzondere conferentie. Op de European Conference on Plastics kwamen ongeveer 300 deelnemers bij elkaar om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Europese strategie voor kunststoffen. Het was een zeer intrigerende en energieke conferentie met een interactief programma, talrijke discussies, waarbij sprekers en collectieve enthousiasme werden ingezet om momentum te behouden: laten we dit vasthouden! 

Er waren diverse (inter)nationale gasten waaronder Sharon Dijksma, Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu en Cyrill Gutsch, oprichter The Parley for the Oceans die een samenwerking met Adidas heeft waarbij plastic uit de oceaan wordt ingezet voor het vormen van een sportschoen. De video is geproduceerd samen met de mensen van Bureau MVO en geeft een indruk van dit co-creatieve evenement.

Movie Marketeers legt diverse evenementen, conferenties, seminars, symposia en jubileum bijeenkomsten op video vast. Event laten filmen? Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Terugbellen doen we ook.