Provada Event Video

Bekijk de event video van Holland Proptech op Provada Future 2017, geproduceerd door onze collega Tim. Er waren 30 startups en scaleups te ontdekken tijdens Provada Future 2017.

Holland Proptech organiseert netwerkevents om mensen kennis te maken met de activiteiten, met de startups en met andere innovators. Provada is de grootste vastgoedbeurs in Nederland, een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert Provada een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken Provada voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Provada is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

Movie Marketeers legt diverse evenementen, conferenties, seminars, symposia en jubileum bijeenkomsten op video vast. Event laten filmen? Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Terugbellen doen we ook.