Project Category: Corporate video

Voor HR Community produceerde onze collega Tim deze aftermovie van het HR Top 100 event. Een aftermovie is een goed communicatiemiddel om aan belangstellenden te laten zien wat de sfeer tijdens een event was, hoe succesvol het was, en waarom het goed is om aan een nieuwe editie mee te doen.
857 Views0 Comment
Brightsight is een ICT Security Lab waar de sfeer informeel, open, inspirerend, collegiaal, multicultureel en internationaal is. Met ongeveer 125 medewerkers zijn zij gevestigd in Delft. Movie Marketeers produceerde de corporate video voor Brightsight.
694 Views0 Comment
Deze recruitment video vol actie is ingezet door het VU medisch centrum (VUmc) om personeel te werven. De video is ingezet via de corporate recruitment personeelswerving website www.werkenbijVUmc.nl.
730 Views0 Comment
Case video van Philips en ketenpartners over de "Guidelines ontwerpen met kunststof recyclaat".
607 Views0 Comment
Polymer Science Park is de industriële broedplaats voor de kunststoftechnologie. Het loket voor ondernemers met technisch inhoudelijke vragen op het gebied van industrieel toegepaste kunststoftechnologie, meer specifiek thermoplasten, thermoharders, rubbers en coatings.
501 Views0 Comment
Een impressie van de verbouwing door De Vest Projecten B.V.  van het nieuwe Eyeworks hoofdkantoor aan het Raamplein in Amsterdam, is te zien in deze door de mensen van Movie Marketeers geproduceerde video.
542 Views0 Comment