Project Category: Event Video

Voor HR Community produceerde onze collega Tim deze aftermovie van het HR Top 100 event. Een aftermovie is een goed communicatiemiddel om aan belangstellenden te laten zien wat de sfeer tijdens een event was, hoe succesvol het was, en waarom het goed is om aan een nieuwe editie mee te doen.
2206 Views0 Comments
Bekijk de event video van Holland Proptech op Provada Future 2017, geproduceerd door onze collega Tim. Er waren 30 startups en scaleups te ontdekken tijdens Provada Future 2017. Drie 3 dagen lang nieuwe technologie en samenwerkingen opzoeken op de stand van 450m2.
2051 Views0 Comments
Bekijk de event video die wij produceerden van deze bijzondere conferentie. Op de European Conference on Plastics kwamen ongeveer 300 deelnemers bij elkaar om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Europese strategie voor kunststoffen.
1526 Views0 Comments
Met de beste presenters uit binnen en buitenland, interessante lezingen/workshops en het beste licht en geluid is de Solid Sound Convention een unieke beleving voor fitness trainers, groepsfitness docenten, managers en fitness fanaten die een leuk dagje uit willen.
1392 Views0 Comments